Αυθημερόν παραδόσεις σε όλη την Αθήνα | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 70€
  • English
Αυθημερόν παραδόσεις σε όλη την Αθήνα | ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 70€
210 6910 220 - 210 6910 154 - 697 083 7496 Ώρες Καταστήματος 9.30 πμ - 8.30 μμ Κυριακή 10 πμ - 7 μμ
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 11/5/2021 : ΑΡΓΥΡΗΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΕΘΟΔΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ

Πολιτική Απορρήτου

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Εισαγωγή

Hεταιρεία ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται και να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε,   δεν συλλέγουμε  δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Η εταιρία ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε την εταιρεία RM-GroupLTDπου ανέλαβε χρέη DPOστο dpo@rmgroupltd.com.

Ποιος είναι ο σκοπός επεξεργασίας και πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας τα χρησιμοποιούμε με διάφορους τρόπους οι οποίοι διαφέρουν ανάλογα με τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.
Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε. δεν θα μπορέσει να προβεί σε ενέργειες αν δεν έχει συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα, όπως για παράδειγμα τα Προσωπικά σας Δεδομένα που απαιτούνται κατά την επεξεργασία των παραγγελιών σας ώστε να μπορούν να παραδοθούν από το μεταφορέα σε εσάς και όχι σε κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η αγορά προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από εμάς. Συγκεκριμένα:

Εκτέλεση των παραγγελιών σας

Για να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας και να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:

  • το όνομα και επίθετο και για επιχειρήσεις ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, ώστε να γνωρίζει ο υπάλληλος που κάνει την παράδοση σε ποιόν πρέπει να παραδώσει
  • την διεύθυνση τιμολόγησης ή/και παράδοσης ώστε να μπορείτε να παραλάβετε στο χώρο σας
  • τον αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας αναφορικά με την παραγγελία σας
  • την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας.

(β) Κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης και εφόσον μας έχετε χορηγήσει, είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού μέλους, είτε κατά την εγγραφή σας στα newsletter μας και την προσωποποιημένη επικοινωνία, τα κατά περίπτωση ενδεχόμενα αναγκαία στοιχεία σας, παρέχονται και οι εξής δυνατότητες:

Εγγραφή στα newsletter, την αποστολή ενημερώσεων και προσφορών:
  • Για την εγγραφή στα newsletters, την αποστολή ενημέρωσης και των προσφορών θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email)

Με την εγγραφή και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες μας τις ενημερώσεις και προσφορές που αποστέλλουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνύματα κειμένου ή Instant messaging μέσω σχετικών υπηρεσιών (για παράδειγμα με SMS, Viber, Push Notifications κα).

Δημιουργία λογαριασμού μέλους:

Για την δημιουργία Λογαριασμού Μέλους θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και να ορίσετε τους δικούς σας προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης

Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών

Τα δεδομένα που συλλέγουμε από τον ιστότοπό μας χρησιμοποιούνται για συμμετοχή σας σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο.  Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Δημιουργία λογαριασμού μέλους με την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης:
  • Για την δημιουργία Λογαριασμού μέλους με την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης θα πρέπει να δώσετε την συγκατάθεση σας στο εκάστοτε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Απαραίτητο στοιχείο που λαμβάνουμε από το μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης είναι η διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας
  • Τα επιπλέον στοιχεία που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το εκάστοτε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, μπορεί να είναι είτε το φύλο είτε η ημερομηνία γέννησης  σας ή και τα δύο εάν και εφόσον τα έχετε δηλώσει ως δημόσια.

Αναλυτικά για την χρήση των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης δείτε την αντίστοιχη ενότητα παρακάτω.

Με την δημιουργία λογαριασμού μέλους σύμφωνα με τα παραπάνω και την αντίστοιχη συγκατάθεση σας, θα πραγματοποιείτε τις επόμενες παραγγελίες σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία σας.

Θα μπορείτε να απολαμβάνετε πλέον μία βέλτιστη εμπειρία με πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, στο ιστορικό των παραγγελιών σας και το status των ανοιχτών σας παραγγελιών, τα αγαπημένα σας και όλες τις ρυθμίσεις που προσφέρονται στην σελίδα «ο Λογαριασμός μου».

Έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα σας τα στοιχεία ώστε να μπορείτε να τα συμπληρώνετε ή να τα τροποποιείτε κατά περίπτωση. Θα μπορείτε να καταχωρήσετε στο λογαριασμό σας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των παραγγελιών σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά που παραγγέλνετε.

Επίσης θα μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία όπως το φύλο και η ημερομηνία γέννησης σας τα οποία θα μας επιτρέψουν να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μία ακόμα πιο κοντά στις ανάγκες σας και πιο προσωποποιημένη ενημέρωση.

Στοιχεία Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών
  • Στοιχεία πιστωτικών καρτών σας ζητούνται κατά την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας εφόσον επιλέξετε τον σχετικό τρόπο πληρωμής και αφορούν αποκλειστικά την ηλεκτρονική διαβίβαση τους μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος προς το τραπεζικό ίδρυμα για την ολοκλήρωση της πληρωμή σας και μόνο.
  • Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας τους, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την τράπεζα η οποία υλοποιεί την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής μέσω κάρτας.
Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν:

  1. η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε εμάς όπως για παράδειγμα η αγορά προϊόντων και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων.
  2. η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Έτσι διατηρούνται για παράδειγμα η διεύθυνση IP, οι πληροφορίες θέσης, οι συσκευές των χρηστών κοκ ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της ιστοσελίδας μας.
  3. η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς
  4.  η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να: εγγραφείτε στα newsletter, να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης, να σας στέλνουμε προσωποποιημένες ενημερώσεις,  κλπ.
Επιτρέπεται σε ανήλικους και παιδιά να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας?

Η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε δεν προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για αγορά από παιδιά και ανήλικους κάτω των 16 ετών.

Τα παιδικά προϊόντα που προσφέρουμε για αγορά, απευθύνονται αποκλειστικά για αγορά από ενήλικες και όχι από παιδιά ή ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

Πού διαβιβάζουμε τα δεδομένα

Η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους η εταιρία αναθέτει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της. Συγκεκριμένα:

Τα  δεδομένα μεταβιβάζονται μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε που παρέχουν υπηρεσίες με σκοπό την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Επίσης, τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται σε  συνεργαζόμενες  με την ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε επιχειρήσεις με σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και την αξιολόγηση των προϊόντων & υπηρεσιών μας.

Επίσης για τους σκοπούς υλοποίησης της σύμβασης πώλησης διαβιβάζονται δεδομένα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης όπως μεταφορικές εταιρίες ή επιλεγμένα από εσάς σημεία παραλαβής.

Στις περιπτώσεις αυτές η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Επίσης θα διατηρήσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας για όσο διάστημα τον διατηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή τους. Δεδομένα σας, τα οποία μας δίνετε με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, θα διατηρούνται για όσο χρειάζεται ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές.

Εφόσον είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή αν δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες σας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) RM-GroupLTDτης ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: dpo@rmgroupltd.com

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την  ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ερχόμενοι σε επαφή με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή με προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση.
  2. όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών
  3. όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων
  4. όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας.

Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) RM-GroupLTDστο dpo@rmgroupltd.com

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) RM-GroupLTDστο dpo@rmgroupltd.com

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 6475600, Fax: (+30) 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Ενημέρωση για τα Cookies

Τι είναι τα Cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη (συνήθως στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Edge, etc), ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα Cookies;

Το zerbera.gr χρησιμοποιεί “cookies” για τη συλλογή πληροφοριών ηλεκτρονικής δραστηριότητας, για να αποθηκεύσουν τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας καθώς και για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης στο site.

Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς σας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.
Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν βλάπτουν τη συσκευή σας και μπορεί να μας επιτρέψουν να σας προσφέρουμε ταχύτερη και καλύτερη πλοήγηση στον ιστότοπό μας.

Χρήση των Cookies:

Αποθηκεύουμε στη συσκευή σας τα απολύτως αναγκαία cookies για τη λειτουργία του ιστοτόπου.

Με την περεταίρω χρήση του site αποδέχεστε την χρήση cookies.

Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι ενδεικτικά τα παρακάτω:

  • Google analytics
  • Session cookies (Για το λογαριασμό σας)
  • WooCommerce (Για τις αγορές σας)
  • WordPress (Για ρυθμίσεις γλώσσας κτλπ)

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Επιπλέον ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση και η λειτουργικότητα του διαδικτυακού τόπου.

Πως μπορείτε να διαγράψετε τα cookies

Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies και να απενεργοποιήσετε τη χρήση τους. Επιλέξτε τον browser που χρησιμοποιείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el
Safari – https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US
Firefox – https://support.mozilla.org/el/kb/pws-energopoiw-th-leitoyrgia-do-not-track
Edge – https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
Εάν χρησιμοποιείτε κάποιον άλλον browser, συμβουλευτείτε τις πληροφορίες του παρόχου του.

Διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ

Κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να περιηγείστε και να παραμένετε ανώνυμος χρήστης μέχρι να αποφασίσετε ότι θέλετε να εγγραφείτε είτε δημιουργώντας λογαριασμό μέλους, είτε με την εγγραφή σας στα newsletter μας και τις προσωποποιημένες ενημερώσεις, δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) καθώς και την ανάλογη κατά περίπτωση συγκατάθεση σας.

Μετά την παραπάνω εγγραφή σας, γίνεται μέσω αυτοματοποιημένης επεξεργασίας κατάρτιση του προφίλ σας, με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα, τη συμπεριφορά, τη θέση ή τις μετακινήσεις σας.

Η χρήση των στοιχείων που μας δίνετε, γίνεται για να σας παρέχουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης, για να σας στείλουμε ειδοποιήσεις που αφορούν προσωπικά εσάς (για παράδειγμα προϊόντα που είδατε στην ιστοσελίδα μας ή που σας ενδιαφέρουν) αλλά και να μπορούμε να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας ανάλογα με τις αναζητήσεις σας, το ιστορικό και τις προτιμήσεις σας.

Αυτό πραγματοποιείται αυτοματοποιημένα με την εγγραφή σας καθώς μπορούμε να γνωρίζουμε και να ικανοποιούμε καλύτερα τις ανάγκες σας όσον αφορά τα παρεχόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανακαλύψουμε τις σας αρέσει ώστε να σας παρέχουμε προτάσεις προσαρμοζόμενες στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Επιπλέον Στοιχεία Όταν τα Δεδομένα Συλλέγονται από Τρίτους και Όχι Απευθείας Από Το Φυσικό Πρόσωπο

Συνδέσεις με άλλους ιστότοπους.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στην ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

Η ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ Ε.Π.Ε είναι συμμορφωμένη με τον κανονισμό GDPR και αναθέτει τα καθήκοντα DPOστην εταιρεία RM-GroupLTDμε την βεβαίωση συμμόρφωσης & ανάθεσης καθηκόντων DPOυπ’ αριθμό  029052018 έκδοσης 25/05/2018 .

Στοιχεία Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)
Επωνυμία: RM-GroupLTD , ΑΦΜ: BG204257567
Διεύθυνση: Malashevska Str no1, Sandanski, Bulgaria
Email: dpo@rmgroupltd.com

Τελευταία ενημέρωση της Δήλωσης Απορρήτου: 25/5/2018

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο on-line καταστημά μας. Η Zerbera και οι συνεργάτες της σας παρέχουν τις υπηρεσίες συμφώνα με τους παρακείμενους όρους. Εάν επισκέπτεστε ή ψωνίζετε μέσα σε αυτόν τον ιστοχώρο, δέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλώ διαβάστε τους προσεκτικά.

ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρακαλώ ξαναδιαβάστε την ειδοποίηση μυστικότητας μας, που διέπει την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο μας, ώστε να καταλάβετε τις πρακτικές μας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oταν επισκέπτεστε την Zerbera ή στέλνετε ένα email σε μας, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Συναινείτε να λάβετε την επικοινωνία κι απο μας ηλεκτρονικά.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email ή με την τοποθέτηση ανακοινώσεων σε αυτό το site. Συμφωνείτε ότι όλες οι συμφωνίες, οι ειδοποιήσεις, οι κοινοποιήσεις και άλλες επικοινωνίες που παρέχουμε σε σας ηλεκτρονικά ικανοποιούν οποιαδήποτε νομική απαίτηση που παρέχει η ενγεγραμμένη επικοινωνία.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ολο το περιεχόμενο πού περιλαμβάνεται σε αυτό το site όπως το κείμενο,τα γραφικά,τα λογότυπα,τα κουμπιά εικόνων,οι εικόνες, τα ηχητικά clip, ψηφιακά που φορτώνουν,σύνταξη των data και λογισμικού είναι ιδιοκτησία του Zerbera με το συγγραφικό επάγγελμα πνευματικών δικαιωμάτων για αυτήν την συλλογή από το Cart Software και προστατευόμενοι απο τις ΗΠΑ και απο τους διεθνής νόμους πνευματικών δικαιωμάτων. Ο προμηθευτής και ο συντάκτης εφαρμογής λογισμικού για «το λογισμικό κάρρων αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου», χρησιμοποιείται με άδεια ευρέως κοινού GNU και όλα τα γνήσια συγγραφικά επάγγελματα και ο λογαριασμός για το λογισμικό κάρρων αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου παραμένουν στα πνευματικά δικαιώματα του.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Zerbera ή παράρτημα του.

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ SITE

Zerbera λογότυπο ή άλλο ιδιόκτητο γραφικό ή εμπορικό σήμα ως τμήμα του συνδέσμου χωρίς σαφή γραπτή άδεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Αν χρησιμοποιείτε αυτό το site είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασης και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας και συμφωνείτε να δεχτείτε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται στο πλαίσιο του λογαριασμού ή του κωδικού πρόσβασής σας. Εάν είστε κάτω από 18, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστοχώρο μας μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κάποιου που σας προσέχει. Η Zerbera και οι συνεταίροι της διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν υπηρεσίας,να τερματίσουν λογαριασμούς ,να διαγράψουν η να προσθέσουν περιεχόμενο ή να ακυρώσουν εντολές με την δική τους ευχέρεια.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ

Οι επισκέπτες μπορούν να ταχυδρομούν τις αναθεωρήσεις,τα σχόλια και άλλο περιεχόμενο και να υποβάλουν προτάσεις ,ιδέες ,σχόλια, ερωτήσεις οι άλλες πληροφορίες εφόσον το περιεχόμενο δεν είναι παράνομο,άσεμνο να απειλήσει ,να δυσφημήσει,να εισβάλει στην ιδιοκτησία,να παραβιάσει τα διακαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή ειδάλλως να γίνει επιβλαβής στους τρίτους και δεν αποτελείται η περιέχει ιούς λογισμικού,πολιτικές εκστρατείες,εμπορική παράκληση,επιστολές αλυσίδων,μαζικές επιστολές η οποιασδήποτε μορφής “spam”.Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτονικού ταχυρδομίου,εκπροσωπόντας άλλο πρόσωπο ή οντότητα ή ειδάλλως να παραπλανήσετε ως προς την προέλευση και το περιεχόμενο μιας κάρτας.Η Zerbera διατηρεί το δικαίωμα άλλα (όχι την υποχρέωση) να διαγράψει η να μετατρέψει τέτοιο περιεχόμενο άλλα οχι να μην αναθεωρηθεί ως συνήθως το αναθεωρημένο ταχυδρομημένο περιεχόμενο. Εαν ταχυδρομείς περιεχόμενο ή υποβάλλεις υλικό η Zerbera δεν παίρνει καμία ευθύνη και δεν υποβάλλεται καμίας ευθύνης για οποιοδήποτε περιεχόμενο που ταχυδρομείται από σας ή οποιοδήποτε τρίτο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

Όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται από το Zerbera γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση αποστολών. Αυτό βασικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και ο τίτλος για τέτοια στοιχεία περνά σε σας με την παράδοση από μας στον μεταφορέα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η Zerbera δεν είναι οπως περιγράφεται,η αποκλειστική αποκατάσταση είναι να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση. Αποκήρυξη εγγυήσεων και οριοθέτηση ευθυνών Αυτο το site παρέχεται απο την Zerbera , δεν αντιπροσωπεύει ή εγγυάται κανενός είδους, σαφής η με υπόνεια ως προς την λειτουργεία αυτού του site ή τις πληροφορίες ,το περιεχόμενο,τα θέματα ή τα προιόντα που περιλαμβάνει αυτό το site.Συμφωνείτε ρητά οτι η χρήση σας σε αυτό το site βρίσκεται υπο δική σας ευθύνη. Στην πλήρη έκταση του επιτρεπόμενου εφαρμόσιμου νόμου η Zerbera δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά οποιουδήποτε είδους που προκύπτει απο την χρήση αυτου του site,περιλαμβανομένης αλλα οχι περιορισμένη στις άμεσες, έμμεσες,τυχαίες,σωφρονιστικές και επακόλουθες ζημιές. Ορισμένοι κρατικοί νόμοι δεν επιτρέπουν τους περιορισμούς στις εξουσιοδοτήσεις με υπόνοια ή τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό βέβαιων ζημιών.Εαν αυτοί οι νόμοι συμφωνούν με σας ,μερικές οι όλες οι ανωτέρω αποκηρύξεις ,αποκλεισμοί ή περιορισμοί μπορεί να μην ισχύουν για σας και μπορείτε να έχετε επιπρόσθετα δικαιώματα.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Απο την επίσκεψη στην Zerbera ή στους συνεργάτες της.

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οποιαδήποτε διαφωνία που αφορά με κάθε τροπο την Zerbera ,και με δική σας συγκατάθεση με την αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν ως τόπο συνάντησης τέτοια δικαστήρια.Η διαιτησία στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας θα διευθετηθεί κάτω από την επικράτηση κανόνων που ισχύουν στην Ελληνική ένωση διαιτησίας. Το πόρισμα των διαιτητών θα είναι δεσμευτικό και μπορεί να εισαχθεί ως κρίση σε οποιοδήποτε δικαστήριο ικανής αρμοδιότητας. Κατά το μεγαλύτερο επιτρεπόμενο μέρος από τον εφαρμόσιμο νόμο, καμία διαιτησία στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας δεν θα ενωθεί με μια διαιτησία που αναμειγνύεται οποιοδήποτε άλλο συμβαλλόμενο μέρος σε αυτή την συμφωνία είτε μέσω των πρακτικών της κατηγορίας της διαιτησίας είτε με άλλο τροπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ SITE, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Παρακαλώ διαβάστε ξανά τις άλλες πολιτικές μας όπως της αποστολής και την πολιτική επιστροφής μας που βρίσκονται σε αυτό το site. Αυτές οι πολιτικές διέπουν επίσης την επίσκεψή σας στην Zerbera . Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στο site μας, πολιτικές, και αυτούς τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Εάν οποιοιδήποτε από αυτούς τους όρους θα κριθούν άκυροι, κενοί ή για οποιοδήποτε λόγο ανεκτέλεστοι,αυτή η συνθήκη θα θεωρηθεί σοβαρή και δεν θα έχει επιπτώσεις στην ισχύ και τη δυνατότητα επιβολής οποιασδήποτε υπόλοιπης συνθήκης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ερωτήσεις σχετικά με τους όρους χρήσης, πολιτική μυστικότητας ή άλλη πολιτική σχετιζόμενη με το υλικό μπορούν να τεθούν στο προσωπικό εξυπηρέτησης μας πιέζοντας (επικοινωνια) στο αρχικό μενού ή στέλνοντας email στο info@zerbera.com

Αποστολές & Επιστροφές

Το κατάστημά μας λειτουργεί, όλο το χρόνο, από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. και τις Κυριακές από 09:00 π.μ. εως 09:00 μ.μ.. Αποστολές ΔΕΝ γίνονται τις Κυριακές, με εξαίρεση τις σημαντικες ονομαστικές εορτές. Για παραγγελίες που αποστέλλονται ηλεκτρονικά εως τις 4.30 μμ η παράδοση γίνεται εντός της ημέρας, εκτός των ωρών λειτουργίας μας, οι αποστολές πραγματοποιούνται την επόμενη μέρα.

Δεν γίνονται επιστροφές προϊόντων λόγο της ιδιαιτερότητας των προϊόντων.

Οι παραγγελίες σας μπορούν να εξοφληθούν online μέσω του διατραπεζικού συστήματος (Winbank – Τράπεζα Πειραιώς) που είναι συνδεδεμένο το www.zerbera.gr με την εισαγωγή της πιστωτικής σας κάρτας (Visa ή Master Card). Σας ενημερώνουμε ότι η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής, δεδομένου ότι υπάρχει αυτόματη σύνδεση με το διατραπεζικό αυτό σύστημα, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Για online αγορές δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.

Έξοδα αποστολής

Θέλουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Η εταιρεία ΖΕΡΜΠΕΡΑ, Δεν συμπεριλαμβάνει στις συνθέσεις της έξοδα μεταφοράς καθώς ο αγοραστής πρεπει να γνωρίζει την αξία του προϊόντος & την αξία των μεταφορικών που του αναλογούν βάσει περιοχής.

Η παράδοση γίνεται αυθημερόν για αποστολές που λαμβάνεται μέχρι τις 5 μμ.
Μετά τις 5μμ η παράδοση γίνεται την επόμενη μέρα.
Παραδόσεις την Κυριακή δεν γίνονται, εκτός και αν είναι μεγάλη γιορτή.
Παραδόσεις Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα δεν γίνονται.

Στην ηλεκτρονική καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε δηλώσει το τηλέφωνο του παραλήπτη, καθώς διεύθυνση και περιοχή για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας.

Σε περίπτωση που δεν δώσετε το τηλέφωνο και δεν υπάρχει κανείς να παραλάβει τα λουλούδια και επιστραφούν, θα πρέπει να χρεωθείτε ξανά την αποστολή.

Για την κατάθεση σας στην τράπεζα θα πρέπει να μας αποστείλετε το καταθετήριο σε μορφή pdf.

Για ποσό ανω των 70 ευρώ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές που εξυπηρετούμε.
Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή μπορείτε να μας καλέσετε και να συνεννοηθούμε για το κόστος αποστολής.

Αμπελόκηποι, Ελληνορώσων, Π. Ψυχικό, Ν. Ψυχικό, Φιλοθέη, Γκύζη, Παπάγου, Αθήνα κέντρο, Ιλίσια, Γαλάτσι, Κυψέλη, Πατήσια, Χολαργός, Παγκράτι, Περισσός, Ζωγράφου, Ν. Κοσμος, Πεύκη, Βύρωνας, Αγ.Παρασκευή,Καισαριανή, Σεπόλια, Ν.Ιωνία, Χαλάνδρι,Βριλήσσια, Δάφνη,Μαρούσι, Ν.Ηράκλειο,Μελίσσια,Αγ.Ανάργυροι,Καλλιθέα,Αιγάλεω, Π. Φάληρο, Νίκαια, Γέρακας, Κηφισιά, Μεταμόρφωση,Πετράλωνα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Ν.Σμύρνη, Εκάλη, Ερυθραία, Ίλιον, Χαϊδάρι,Ν.Φάληρο, Παιανία, Περιστέρι,Κορυδαλλός,Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Αγ. Δημήτριος Μπραχάμι, Γλυφάδα, Πετρούπολη, Κεφαλάρι

Τρόποι πληρωμών

  • Winbank – Τράπεζα Πειραιώς που είναι συνδεδεμένο το www.zerbera.gr με την εισαγωγή της πιστωτικής σας κάρτας (Visa ή Master Card)
  • Με κατάθεση σε ένα από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς
    • Τράπεζα ALPHAΑριθ. Λογαρ.: 84021733 – IBAN: GR90 014 023 2023 200 200 200 2043
    • ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα Ελλάδος – Αριθ. Λογαρ.: 47030812 – IBAN: GR0601101820000018247030812
    • Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣΑριθ. Λογαρ.: 5043022388214 – IBAN: GR 2601720430005043022388214
    • EUROBANK Αριθμ. Λογαρ.: 0026.0328.98.0200401059 – IBAN: GR1302603280000980200401059
  • PayPal –  info@zerbera.gr

Δικαιούχος: ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΖΕΡΜΠΕΡΑ  ΕΠE

Καλάθι

Κλείσιμο
Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και την εμπειρία σας. Χρειάζονται για τις αναζητήσεις που κάνετε αλλά και για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.